Verzekeringsmakelaars die gebruikmaken van de beheersoftware Cobra van Insudata kunnen eenvoudiger factuurbetalingen ontvangen dankzij de koppeling met POM, een digitale betaaloplossing voor facturen. POM zorgt ervoor dat het betaalmoment een stuk aangenamer wordt voor de ontvanger van de factuur. Het is nl. niet langer nodig om tijd te spenderen aan het overtypen van betaalgegevens. Even doorklikken op de POM-betaalknop of de QR-code scannen volstaat om de betaling uit te voeren.

Veelgestelde vragen

 1. Wat is het grootste voordeel van uw tool voor een makelaar?
  Correcter en sneller betaald worden, een versnelde omslag naar digitaal, minder rappels en minder dossiers die naar een gerechtsdeurwaarder moeten … en natuurlijk een innovatieve uitstraling en service naar de eindklanten toe.
 2. Met welke BMS connecteert uw oplossing?
  POM heeft een koppeling met de beheersoftware Cobra van Insudata. Daarnaast zijn de betaaloplossingen van POM geïntegreerd in meer dan 50 andere softwarepakketen.
 3. In welke taal/talen is uw oplossing ter beschikking?
  De POM-betaalpagina’s zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.
 4. Hoeveel kost deze oplossing?
  POM rekent aan de makelaar uitsluitend een transactiekost aan voor de transacties die effectief via POM plaatsvinden. Er is geen activatiekost. Service & licentie zijn inbegrepen. Bekijk de tariefformules op https://app.pom.be/nl/connect/insudata/rates.
 5. Is er een soort portaal of andere toegang voor eindklanten?
  Om een betaling uit te voeren via POM hoeft de eindklant geen bijkomende account aan te maken. Na het scannen van een POM QR-code of na doorklikken op een POM-betaalknop komt de eindklant terecht op een unieke betaalpagina. Van daaruit wordt de klant doorgeleid naar zijn of haar betaalapp (Payconiq by Bancontact bijvoorbeeld of een banking app). Voor eindklanten wordt geen portaal ter beschikking gesteld aangezien er dus geen account registratie nodig is om betalingen te kunnen uitvoeren via POM.

Contactgegevens

www.pom.be
siska@pom.be