GBO Cloud biedt de makelaars de mogelijkheid om de boekhoudkundige gegevens van de maatschappijen digitaal te ontvangen. De termijnkwijtingen en rekeninguittreksels worden vervolgens automatisch geïntegreerd in de beheerssoftware van de makelaar (Belgische en Internationale ERP met verschillende mogelijke formaten) en zijn ook beschikbaar in Excel om zodanig één of meerdere uren manuele ingave per maand te besparen. Van de 29 aangesloten maatschappijen zijn er 13 exclusief beschikbaar via GBO : DKV, Europ Assistance, NN, Ethias, KBC, Piette & Partners, Optimco, IBIS, Protect, Avise, TVM, BDM en Securex. De volledige lijst is beschikbaar op gbo-services.com.

Veelgestelde vragen

 1. Wat is het grootste voordeel van uw tool voor een makelaar?
  De database met de polissen is altijd up-to-date en de rekeninguittreksels worden automatisch geboekt. Dit alles met een aanzienlijke tijdwinst!
 2. Met welke BMS connecteert uw oplossing?
  Alle voorhande broker-softwares kunnen de gegevens verwerken dankzij de 3 verschillende aangeleverde formaten (Edifact/Telebib, Record 300 en Excel)
 3. In welke taal/talen is uw oplossing ter beschikking?
  Nederlands, Frans en Duits
 4. Hoeveel kost deze oplossing?
  Er is geen licentie en de transmissiekosten worden doorgaans door de maatschappijen ten laste genomen.
 5. Is er een soort portaal of andere toegang voor eindklanten?
  Niet van toepassing
 6. Welke maatschappijen zijn beschikbaar binnen GBO cloud?
  Aedes, AG, Allianz, ARAG, Arces, Athora, Avise, AXA, Fidea, Baloise, BDM, DAS, DKV, Ethias, Europ Assistance, Euromex, IBIS, KBC, L’Ardenne Prévoyante, Legal Village (ex LAR), Mensura, MS Amlin, NN, Optimco, Piette & Partners, Protect, Securex, TVM, Vivium.
 7. Hoe wordt de toegang tot de applicatie beheerd?
  GBO Cloud is overal toegankelijk en iedere connectie is beveiligd met een gebruikersnaam, een wachtwoord en een verificatiecode die wordt verzonden per SMS.
 8. Ik heb geen boekhoudingsmodule in mijn beheerssoftware. Is GBO Cloud nog steeds relevant voor mij?
  Zeker! Niet alleen voor het updaten van de database van de polissen via de termijnkwijtingen maar ook omdat alle gegevens (zoals ook de rekeninguittreksels) beschikbaar zijn in Excel voor uw boekhouder.

Contactgegevens

www.gbocloud.be
helpdesk@gbo-services.com
+32 2 646 11 17