Met PaxFamilia kunnen makelaars hun cliënten een integrale dienstverlening in vermogensbeheer aanbieden dankzij:

 1. Een personaliseerbare klanteninterface waar alle vermogensgegevens van de cliënt worden gecentraliseerd en gedocumenteerd. Zo hebben de adviseur en cliënt 24/7 online toegang tot een volledige en gestructureerde gegevensdatabank.
 2. Performante tools voor financiële planning en successieplanning, gelinkt aan de gegevensdatabank van de cliënt. Via de tools kan de adviseur eenvoudig financiële scenario’s ontwikkelen en evalueren.
 3. Geïntegreerde rapporteringtool waarmee de adviseur snel en efficiënt aantrekkelijke rapporten kan opstellen.
 4. De mogelijkheid om vertrouwde derden uit te nodigen om mee te werken aan het cliëntendossier.

Veelgestelde vragen

 1. Wat is het grootste voordeel van uw tool voor een makelaar? Dankzij PaxFamilia beschikken makelaars over een volledige en betrouwbare informatiebasis gelinkt aan krachtige adviestools. Met behulp van die instrumenten kan de makelaar zich vlot omtoveren tot de vertrouwenspersoon van de cliënt op het gebied van vermogensplanning.
 2. Met welke BMS connecteert uw oplossing? Geautomatiseerde import van externe bestanden (excel en csv)
 3. In welke taal/talen is uw oplossing ter beschikking? NL / FR / EN / DE
 4. Hoeveel kost deze oplossing? De volledige versie van PaxFamilia is beschikbaar vanaf 2.5k € per jaar (klanteninterface, digitale documentenkluis, financiële planningtool, successiesimulator, rapporteringtool, enz.)
 5. Is er een soort portaal of andere toegang voor eindklanten? (indien van toepassing)? Ja, PaxFamilia bevat een interface aangepast aan de visuele bedrijfsidentiteit van de makelaar die toegankelijk is voor de cliënt, zijn/haar familieleden en andere aangewezen vertrouwde derden.
 6. Kan u op PaxFamilia informatie van alle soorten activa verzamelen en bewaren, inclusief levensverzekeringen? Ja, elk soort actief kan worden toegevoegd aan de vermogensinventaris van de cliënt.
 7. Biedt PaxFamilia de mogelijkheid om gedane schenkingen van de cliënt te overzien? Ja, alle gedane schenkingen kunnen worden ingevoerd en opgeslagen in een duidelijke schenkingsinventaris. De schenkingen worden bovendien ook in overweging genomen bij het maken van financiële simulaties en successiesimulaties.
 8. Zal PaxFamilia mij helpen om nooit meer gegevens te hoeven bewerken en analyseren in meerdere excelbestanden? Ja, u kan de hele keten van gegevensverwerking- en bewerking perfect integreren in PaxFamilia en zo uw analyses efficiënter en betrouwbaarder maken.
 9. Voldoet PaxFamilia aan de veiligheids- en confidentialiteitsnormen van de banksector? Ja, PaxFamilia is een oplossing die door grote financiële instellingen en banken wordt gebruikt en perfect voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en vertrouwelijkheid die door de sector worden gesteld.
 10. Hoe lang duurt het voor ik de oplossing kan aanbieden aan mijn cliënten? PaxFamilia is een kant-en-klare oplossing waardoor uw omgeving in minder dan 24u kan worden opgezet. Vervolgens zullen we u en uw medewerkers trainen in het gebruik van het platform zodat het al snel geen geheimen meer voor u heeft.

Contactgegevens

www.paxfamilia.com
gdesclee@paxfamilia.com
+32 2 669 71 71