Met Dori bundelen we alle commerciële, administratieve en juridische taken van een makelaarskantoor in één handige tool. Via onze analysemodule kan uw klant op basis van uw input en zijn eigen inbreng uitmaken of zijn levensdoelstellingen bereikt zullen worden. Zet de klant aan het werk en reik daarna een oplossing aan voor zijn probleem. Verder helpt DORI u om aan de wettelijke verplichtingen in het kader van AWW en IDD te voldoen.

Veelgestelde vragen

 1. Wat is het grootste voordeel van uw tool voor een makelaar?
  Efficiënter werken, zekerheid geven dat je als makelaar in orde bent met uw wettelijke verplichtingen en nieuwe commerciële mogelijkheden ontdekken dankzij de analysemodule.
 2. Met welke BMS connecteert uw oplossing?
  We zijn bij DORI hiervoor In gesprek met Brio, Sigura en BrokerCloud. We hopen hier in de loop van 2022 stappen vooruit te zetten.
 3. In welke taal/talen is uw oplossing ter beschikking?
  Nederlands en Frans.
 4. Hoeveel kost deze oplossing?
  Vanaf €75/maand/user voor compliance pakket en €100/maand/user voor vermogen pakket. Vanaf de 2de user wordt de helft van de prijs van de eerste users bijgeteld.
 5. Is er een soort portaal of andere toegang voor eindklanten?
  U kan uw eindklant toegang verschaffen tot een interactief klantenportaal waarvan het professionalisme afstraalt op het imago van uw kantoor. Ver weg van het beeld van een stoffig archaïsch kantoor.

Contactgegevens

www.dori.be
info@dori.be