e-GOR is je online “butler for Life” … hij visualiseert jouw advies op vlak van vermogensopbouw, pensioen, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Vanuit je beheerspakket maak je in één klik een nieuw e-GOR dossier en je bepaalt het beleggersprofiel online, samen met de klant, of de klant doet het alleen. Het systeem volgt genomen risico’s permanent op en signaleert je wanneer actie nodig is. Voor je zelfstandig cliëntieel, is er een geautomatiseerde opvolging van fiscale optimalisaties, in nauwe samenwerking met de boekhouder.

Veelgestelde vragen

 1. Wat is het grootste voordeel van uw tool voor een makelaar?
  Makkelijker groeien en opschalen in Leven.
 2. Met welke BMS connecteert uw oplossing?
  Actieve datakoppeling met Brio en “in gesprek” met Brokercloud.
 3. In welke taal/talen is uw oplossing ter beschikking?
  NL – FR – EN.
 4. Hoeveel kost deze oplossing?
  De instapversie kost € 3.000 per jaar, exclusief btw.
 5. Is er een soort portaal of andere toegang voor eindklanten?
  Ja, elke klant heeft toegang tot zijn/haar dossier.
 6. Hoe lang bestaat Harukey (e-GOR) en hoe rendabel is het?
  Harukey is opgericht in 2012. We zijn auto-gefinancierd en draaien groene cijfers van bij de start: de omzet dekt volledig de kosten. De groei wordt gefinancierd door de jaarlijkse stijging in omzet (nieuwe makelaars en upsell van bestaande makelaars). Meer dan 80% van de omzet is recurrent, aangevuld met éénmalige consultancy inkomsten.
 7. Hoeveel makelaarskantoren werken met e-GOR?
  Op dit moment wordt e-GOR gebruikt door 100 makelaarskantoren.
 8. Hoe worden makelaars begeleid om te groeien in Life?
  Je kan starten met de basisversie van e-GOR waarmee je alle klanten kan servicen in Levensverzekeringen. Naarmate meer wordt ingezet op KMO-klanten, kan je overschakelen naar e-GOR Pro.
 9. Wat zijn de minimumvereisten voor een makelaarskantoor om mee te doen?
  e-GOR is een verlengstuk van de professionele makelaar en dus de minimumvereiste is de wil om meer te professionaliseren en digitaliseren. Dat vraagt een minimum aan structuur, commerciele ambities en iemand op kantoor om e-GOR te piloteren.
 10. Hoe snel kan worden opgestart met e-GOR?
  Van zodra het contract ondertekend is, krijg je dadelijk toegang tot het platform en kan je jouw eerste klantendossiers inbrengen, klanten uitnodigen en gesprekken voeren. We begeleiden jou met videomeetings zodat je snel vertrouwd geraakt met de nieuwe software en deze volop kan gebruiken in de dagelijkse kantoorwerking en naar klanten en boekhouders.

Contactgegevens

www.e-gor.be
joeri@harukey.be
0479 80 95 40