e-GOR structureert, visualiseert en versterkt het advies van de makelaar op vlak van pensioen, arbeidsongeschiktheid, overlijden, vermogensopbouw en risicobewaking. De makelaar wint aan efficiëntie door geautomatiseerde opvolging van fiscale optimalisaties, in nauwe samenwerking met de boekhouder. De klant wordt aangesproken in zijn eigen taal, en geen technisch jargon. Hij voelt zich slim bezig in zijn geldzaken dankzij zijn makelaar, powered by e-GOR.

Veelgestelde vragen

  1. Wat is het grootste voordeel van uw tool voor een makelaar? Productiewinst. We merken dat de gemiddelde jaarpremie in e-GOR verdubbelt na 5 jaar proactieve opvolging.
  2. Met welke BMS connecteert uw oplossing? Actieve datakoppeling met Brio en “in gesprek” met Brokercloud.
  3. In welke taal/talen is uw oplossing ter beschikking? NL – FR – EN
  4. Hoeveel kost deze oplossing? Er zijn 3 versies. De instapversie, e-GOR Start, kost € 1.800 per jaar.
  5. Is er een soort portaal of andere toegang voor eindklanten? Ja, elke klant heeft toegang tot zijn/haar dossier.
  6. Hoe lang bestaat Harukey (e-GOR) et hoe rendabel is het? Harukey is opgericht in 2012. We zijn auto-gefinancierd en draaien groene cijfers van bij de start: de omzet dekt volledig de kosten. Er werd nog geen vers kapitaal opgehaald en de groei wordt gefinancierd door de omzetgroei (nieuwe makelaars en upsell van bestaande makelaars). Meer dan 80% van de omzet is recurrent, aangevuld met éénmalige consultancy inkomsten.
  7. Hoeveel makelaarskantoren werken met e-GOR? Op dit moment wordt e-GOR gebruikt door 85 makelaarskantoren.
  8. Hoe worden makelaars begeleid om te groeien in Life? e-GOR ondersteunt de volledige kantoorwerking. Makelaars die beginnen in Life kunnen starten met e-GOR Start. Naarmate meer wordt ingezet op KMO-klanten, kunnen specifieke klantendossiers proactiever worden opgevolgd en fiscaal geoptimaliseerd met e-GOR Pro. Van zodra de kantoorwerking en gebruik van e-GOR op punt staat, wordt finaal de boekhouder betrokken met e-GOR Expert.
  9. Wat zijn de minimumvereisten voor een makelaarskantoor om mee te doen? e-GOR is een verlengstuk van de professionele makelaar en dus de minimumvereiste is een professionele aanpak. Dat impliceert een zekere structuur in de kantoorwerking, een commercieel plan, een investeringsbereidheid in technologie en de juiste mensen om e-GOR te piloteren.
  10. Hoe snel kan worden opgestart met e-GOR? Van zodra het contract ondertekend is, krijg je dadelijk toegang tot het platform en kan je jouw eerste klantendossiers inbrengen, klanten uitnodigen en gesprekken voeren. Met de energie die je krijgt door de eerste klanten te prospecteren of optimaliseren (en bijhorende productiewinst) kan je op eigen tempo verdergaan om de hele portefeuille te activeren.

Contactgegevens

e-gor.be
joeri@harukey.be
+32 479 80 95 40