PaxFamilia helpt makelaars om hun klanten globale vermogensdiensten aan te bieden. Het platform bevat: 1. Een whitelabel klanteninterface om alle vermogensdata van de klant te centraliseren en documenteren. 2. Tools voor financiële planning en successieplanning om eenvoudig financiële scenario’s te creëren et opportuniteiten te identificeren om de klant op-maat-gemaakte diensten aan te bieden. 3. Een geïntegreerde rapporteringtool om snel en efficiënt duidelijke klantenrapporten op te stellen en af te leveren. 4. De mogelijkheid om vertrouwde derden uit te nodigen om het klantendossier samen aan te vullen.

Veelgestelde vragen

 1. Wat is het grootste voordeel van uw tool voor een makelaar?
  Door een volledige informatiebasis te koppelen aan krachtige adviestools, helpt PaxFamilia de makelaar om de vertrouwde adviseur van de klant te worden voor diensten in vermogensplanning.
 2. Met welke BMS connecteert uw oplossing?
  PaxFamilia kan op verschillende manieren verbonden worden aan andere gegevenssystemen: API, uitwisseling van databestanden om gegevens in PaxFamilia automatisch te updaten, import van externe bestanden (Excel en csv).
 3. In welke taal/talen is uw oplossing ter beschikking?
  Nederlands, Frans, Engels, Duits.
 4. Hoeveel kost deze oplossing?
  PaxFamilia is beschikbaar vanaf € 837/maand.
 5. Is er een soort portaal of andere toegang voor eindklanten?
  Professionele gebruikers van PaxFamilia kunnen hun klanten en eventueel diens familieleden toegang geven tot het platform en hun vermogensinformatie via een intuïtieve klanteninterface die volledig aangepast is aan de visuele merkidentiteit van de makelaar.
 6. Hoe lang duurt het voor ik het platform in gebruik kan nemen?
  PaxFamilia is een kant-en-klare oplossing waardoor uw gepersonaliseerde omgeving in minder dan 24u kan worden aangemaakt. Vervolgens zullen we u en uw medewerkers opleiden zodat u zo snel mogelijk het maximale potentieel uit het platform kan halen.
 7. Voldoet PaxFamilia aan de veiligheids- en confidentialiteitsnormen van de banksector?
  Ja, PaxFamilia is een oplossing die door grote financiële instellingen en banken wordt gebruikt en perfect voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en vertrouwelijkheid die door de sector worden gesteld.
 8. Kan PaxFamilia mijn gegevensbeheer in Excel-bestanden vervangen?
  Ja, u kan alle processen van gegevensverwerking- en bewerking perfect integreren en uitvoeren in PaxFamilia en zo uw analyses ook efficiënter en betrouwbaarder maken.

Contactgegevens

www.paxfamilia.com
contact@paxfamilia.com
02 669 71 71