PHINEQ Broker Suite is een digitaal financieel platform dat aan makelaars in levensverzekeringen ondersteuning biedt op het vlak van compliance, rapportering, administratieve voorbereiding en opvolging van klantendossiers.
De Compliancemodule bevat twee luiken: IDD (Mifid) en AML/FT (anti-witwaswetgeving) en is eveneens GDPR-compliant, waardoor de makelaar zijn activiteiten conform de meest recente wetgeving kan uitvoeren.

De rapporteringsmodule stelt de makelaar in staat om op 3 niveau’s te rapporteren:
1. Wettelijk en organisatorisch
2. Dossier & klant
3. Financiële rapportering (met de samenstelling van de beleggingsverzekeringen middels een verticale scan in de diepte)

Makelaars kunnen ook intekenen op de optionele modules financiële planning en successieplanning.
Het platform is een cloudoplossing die aan verschillende gebruikers tegelijk een toegang verleent vanop eender welk toestel, met configuratiemogelijkheden om de werking van het kantoor optimaal te organiseren, bv. via het toewijzen van taken aan medewerkers. De tool biedt op verschillende manieren toegang tot polisgegevens en klanten en via slimme filters verloopt de opvolging van dossiers een stuk gemakkelijker.
Er wordt zoveel mogelijk geautomatiseerde import voorzien: van een upload van een lokaal bestand tot een vooruitstrevende REST-api-import rechtstreeks vanop het beheerssysteem van maatschappijen.

Veelgestelde vragen

 1. Wat is het grootste voordeel van uw tool voor een makelaar?
  Naast het gevoel in orde te zijn met alle complianceverplichtingen blijkt het feit overal en altijd toegang te hebben tot alle info over de klanten een grote meerwaarde.
 2. Met welke BMS connecteert uw oplossing?
  Connectie met BrokerCloud is in ontwikkeling.
 3. In welke taal/talen is uw oplossing ter beschikking?
  Nederlands, Frans, Engels en Spaans.
 4. Hoeveel kost deze oplossing?
  1850 EUR + BTW per jaar.
 5. Is er een soort portaal of andere toegang voor eindklanten?
  Ja.

Contactgegevens

www.phineq.be
info@targetfundingsolutions.com
0476 30 16 18