Dankzij OpenBroker hebben makelaars toegang tot een krachtige en betrouwbare tool voor multi-tarificatie die alle risico’s van mobiliteit dekt. Makelaars kunnen voor hun klanten / prospecten een volledige rondgang door de markt maken, hen op een gestructureerde maar gepersonaliseerde manier een document of aanbiedingen aanbieden en hun werk opslaan in de tool van de verzekeringsmaatschappij, allemaal met een paar klikken. ​​Ze hebben in OpenBroker ook toegang tot de volledige aankoopproces voor een reeks retail- en corporateproducten waarvoor verzekeringsmaatschappijen geen interne digitale tools hebben.

Veelgestelde vragen

 1. Wat is het grootste voordeel van uw tool voor een makelaar?
  Dankzij het gebruik van Web Services is de makelaar geauthenticeerd bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen. Hij heeft dus in real-time toegang tot alle premies van verzekeringsmaatschappijen, met zijn discounts, alsof hij in de instrumenten van verzekeringsmaatschappijen zit (V-Connect, Phoenix, Pro-Link, MyBaloise ….)
 2. Met welke BMS connecteert uw oplossing?
  Brio
 3. In welke taal/talen is uw oplossing ter beschikking?
  Nederlands en Frans
 4. Hoeveel kost deze oplossing?
  De eerste 30 dagen zijn gratis en vrijblijvend. De kosten van het abonnement bedragen 180 € TTC per maand (mogelijkheid van een verlaagde prijs bij een laag volume)
 5. Is er een soort portaal of andere toegang voor eindklanten? (indien van toepassing)
  Het is mogelijk om een ​​formulier op de website van de makelaar te integreren, zodat de eindklant zijn gegevens codeert en de lead automatisch wordt overgedragen als een nieuwe opportuniteit naar OpenBroker.
 6. Welke verzekeraars zijn OpenBroker-partners?
  Vivium, AXA, Baloise, Allianz, Aedes, PNP, Optimco, DAS, Euromex, ARAG, Europ Assistance
 7. Hoe lang duurt het om op OpenBroker operationeel te zijn?
  Uw account is aangemaakt en volledig geconfigureerd in minder dan 5 minuten. Er is geen training nodig. U bent onmiddellijk klaar om uw OpenBroker-oplossing te gebruiken.
 8. Wat is mijn verplichting als ik besluit OpenBroker te testen?
  U kunt de oplossing 30 dagen gratis en zonder enige verplichting van uw kant testen. Dan is het abonnement maandelijks en kan het op elk moment zonder opzegtermijn worden opgezegd. Je bent nooit gebonden.

Contactgegevens

www.openbroker.be
info@deecide.be
+32 478 48 44 37