Insurgate Multi is de krachtige en betrouwbare multitarificatietool die alle mobiliteitsrisico’s dekt. Deze laat makelaars toe aan efficiëntie te winnen doordat ze 90% minder tijd moeten besteden aan het uitbrengen van een offerte voor hun klanten.

Veelgestelde vragen

 1. Wat is het grootste voordeel van uw tool voor een makelaar?
  Door het gebruik van webservices wordt de makelaar geauthenticeerd bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen. Hij heeft dus toegang tot alle premies van de verzekeringsmaatschappijen in real time, met zijn afwijkingsbevoegdheden, alsof hij in de tools van de verzekeringsmaatschappijen zit (V-Connect, Phoenix, Pro-Link, MyBaloise …).
 2. Met welke BMS connecteert uw oplossing?
  Brio.
 3. In welke taal/talen is uw oplossing ter beschikking?
  Nederlands en Frans.
 4. Hoeveel kost deze oplossing?
  De eerste 30 dagen zijn gratis en vrijblijvend. De kostprijs van het abonnement varieert van 39 tot 180 euro incl. btw per maand, afhankelijk van de grootte van het kantoor.
 5. Is er een soort portaal of andere toegang voor eindklanten?
  Het is mogelijk om een formulier te integreren op de website van de makelaar zodat de eindklant zijn gegevens kan invoeren en de lead automatisch naar de nieuwe opportuniteit in Insurgate Multi wordt doorgestuurd.
 6. Welke verzekeraars zijn partner van OpenBroker?
  Vivium, AXA, Baloise, Allianz, Aedes, DAS, Euromex, ARAG, Foyer, Europ Assistance.
 7. Hoe lang duurt het voordat OpenBroker operationeel is?
  Uw account is binnen 5 minuten aangemaakt en volledig geconfigureerd. Er is geen opleiding nodig. U bent meteen klaar om uw Insurgate Multi-oplossing te gebruiken.
 8. Wat is mijn engagement als ik beslis om Insurgate Multi te testen?
  U kunt de oplossing 30 dagen gratis en zonder enige verbintenis testen. Daarna is het abonnement maandelijks en op elk moment opzegbaar zonder opzegperiode. U bent nooit verbonden.
 9. Ik gebruik Insurgate voor oplossingen zoals AXA Building, Legal Village, Vivium ZKO. Moet ik een nieuwe account aanmaken om Insurgate Multi te kunnen gebruiken?
  U hebt met één account toegang tot Insurgate Multi. Ga gewoon naar https://app.insurgate.be/ en log in.

Contactgegevens

www.insurgate.com
gilles.meignin@deecide.be
0478 48 44 37