De Vivium Digital Awards zijn een initiatief van Vivium


Vivium gelooft in deze digitale tijden voluit in de rol van de makelaar als belangrijkste motor in de verzekeringswereld. Deze specialist heeft een meerwaarde en blijft het sterkste distributiekanaal in onze sector.

Opdat makelaars hun rol ten volle kunnen blijven vervullen, wil Vivium hen helpen digitaliseren, om de efficiëntie in hun kantoor en de tevredenheid van hun klanten verder te verhogen.

Daarom lanceren we de Vivium Digital Awards met de enthousiaste ondersteuning van deze cruciale partijen:

Jury Partners

BZB-Fedafin

BZB-Fedafin is de beroepsvereniging van zelfstandige tussenpersonen in bank- en beleggingsdiensten, verzekeringen en kredieten. Met meer dan 2500 leden is BZB-Fedafin is ze de stem van haar leden in België en Europa, en geeft ze hen ondersteuning en gepersonaliseerd advies.

Als spreekbuis van de makelaardij, verdedigt de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen (FVF) de belangen van meer dan 1.600 Nederlandstalige verzekeringsmakelaars.  Zo groeide FVF uit tot een gerespecteerde speler in de verzekeringssector en daarbuiten..

Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen

FEPRABEL

FEPRABEL is de Belgische Federatie van de Franstalige verzekeringsmakelaars en financiële tussenpersonen in België. Het is haar taak  om de belangen van de beroepstak te verdedigen en om de kwaliteit en promotie van het distributiekanaal dat zij vertegenwoordigt te bewaken.

HEC Liège, Management School van de Universiteit van Luik, behaalde als enige Belgische business school de EQUIS en AACSB accreditatie. HEC Liège is actief in het domein van Executive Education, met een ruim aanbod aan bedrijfsopleidingen op maat, bijkomende opleidingen en een Executive MBA.

HEC Liège, Management School

PwC

PwC wil bijdragen aan het vertrouwen in de maatschappij en aan het oplossen van belangrijke problemen – dat is ons doel. PwC-firma’s vormen een netwerk van firma’s in 158 landen met meer dan 250.000 medewerkers die zich engageren tot het leveren van kwaliteit in audit-, fiscale en adviesdiensten.

Al meer dan 30 jaar is Trends-Tendances hét leidende financieel-economische magazine in België. Met spraakmakende economische analyses, objectieve en relevante verslaggeving …

Trends-Tendances

Supporting Partners

Brocom

Brocom is een marketingplatform waarin makelaars, makelaarsfederaties en verzekeringsmaatschappijen samenwerken om de makelarij te promoten en te versterken voor een optimale dienstverlening aan de klanten.

Kanaal Z / Canal Z verstrekken onafgebroken nieuws over bedrijven, economie en financiën: 24 uur op 24 uur kostbare informatie voor uw business of uw beleggingen.

Kanaal Z / Canal Z

Brio

Brio is meer dan een beheersoftware, het is een echte assistent voor de makelaar. Dankzij de geavanceerde functionaliteiten en talrijke automatismen van het pakket beheert de makelaar zijn administratieve en commerciële taken sneller dan ooit en wijdt hij zich zo aan wat essentieel is: zijn klanten. Als moderne, evolutieve, open en gebruiksvriendelijke tool verbetert Brio dus de productiviteit van de makelaar en de klantenbeleving.

BrokerCloud Connected is een open, modern en modulair beheerplatform waarmee verzekeringsmakelaars de digitale werking van hun kantoor kunnen optimaliseren, stevig besparen op administratieve kosten, en de verkoop verhogen. Het platform biedt tal van geïntegreerde communicatiekanalen, en is naadloos gelinkt met verschillende interessante tools voor makelaars.

BrokerCloud