De Vivium Digital Awards zijn een initiatief van Vivium


Vivium gelooft in deze digitale tijden voluit in de rol van de makelaar als belangrijkste motor in de verzekeringswereld. Deze specialist heeft een meerwaarde en blijft het sterkste distributiekanaal in onze sector.

Opdat makelaars hun rol ten volle kunnen blijven vervullen, wil Vivium hen helpen digitaliseren, om de efficiëntie in hun kantoor en de tevredenheid van hun klanten verder te verhogen.

Daarom lanceren we de Vivium Digital Awards met de enthousiaste ondersteuning van deze cruciale partijen.

Meer weten over de samenwerking tussen Vivium en makelaars? Neem een kijkje op werkenmetvivium.be

Jury Partners

BZB-Fedafin

BZB-Fedafin is de beroepsvereniging van zelfstandige tussenpersonen in bank- en beleggingsdiensten, verzekeringen en kredieten. Met meer dan 2500 leden is BZB-Fedafin is ze de stem van haar leden in België en Europa, en geeft ze hen ondersteuning en gepersonaliseerd advies.

Als spreekbuis van de makelaardij, verdedigt de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen (FVF) de belangen van meer dan 1.600 Nederlandstalige verzekeringsmakelaars.  Zo groeide FVF uit tot een gerespecteerde speler in de verzekeringssector en daarbuiten..

Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen

Feprabel

FEPRABEL is de Belgische Federatie van de Franstalige verzekeringsmakelaars en financiële tussenpersonen in België. Het is haar taak  om de belangen van de beroepstak te verdedigen en om de kwaliteit en promotie van het distributiekanaal dat zij vertegenwoordigt te bewaken.

BVVM-UPCA heeft tot doel de personen die het beroep van makelaar in verzekeringen en herverzekeringen uitoefenen te vertegenwoordigen, de bescherming van de belangen van haar leden te verzekeren, deze te bevorderen en alle onderwerpen die haar leden aanbelangen te bestuderen. De leden hebben zich hoofdzakelijk gespecialiseerd in de dienstverlening aan Ondernemingen, Openbare Instellingen en Organisaties.

upca bvvm

KDG

De Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen is de fusie van dertien voormalige Antwerpse hogescholen. KdG kijkt vooruit, met durf en innovatiegerichtheid. Ze stemmen hun beleid af op het werkveld en op de veranderende samenleving. Dat vertaalt zich in hun opleidingen, in het onderzoek dat ze voeren en in de samenwerkingen die ze opzetten met hun partners. In de opleiding Financiën en Verzekeringen wordt bij KdG de theorie aan de praktijk gekoppeld via observatiestages en kan je je specialiseren tot ‘insurance professional’ waar je samen met bedrijven al ervaring kunt opdoen. Zo kom je al met één voet in het werkveld terecht tijdens je opleiding.

HoWest wil een toonaangevende speler zijn in het hoger onderwijslandschap. Anticipating the future is het leidmotief en de drijfveer van HoWest. In interactie met het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving, geeft HoWest mee sturing en invulling in de samenleving. HoWest geeft onderwijs aan 8.500 studenten en stelt 800 medewerkers tewerk. HoWest wil met de opleiding “Bedrijfsmanagement afstudeerrichting: Financiën & Verzekeringen” de commerciële competenties, de gespecialiseerde kennis en digitale skills meegeven aan jong talent om een mooie carrière uit te bouwen.

HoWest

Supporting Partners

Brocom

Brocom is een marketingplatform waarin makelaars, makelaarsfederaties en verzekeringsmaatschappijen samenwerken om de makelarij te promoten en te versterken voor een optimale dienstverlening aan de klanten.

Kanaal Z / Canal Z verstrekken onafgebroken nieuws over bedrijven, economie en financiën: 24 uur op 24 uur kostbare informatie voor uw business of uw beleggingen.

Kanaal Z / Canal Z

Brio

Brio is meer dan een beheersoftware, het is een echte assistent voor de makelaar. Dankzij de geavanceerde functionaliteiten en talrijke automatismen van het pakket beheert de makelaar zijn administratieve en commerciële taken sneller dan ooit en wijdt hij zich zo aan wat essentieel is: zijn klanten. Als moderne, evolutieve, open en gebruiksvriendelijke tool verbetert Brio dus de productiviteit van de makelaar en de klantenbeleving.

BrokerCloud Connected is een open, modern en modulair beheerplatform waarmee verzekeringsmakelaars de digitale werking van hun kantoor kunnen optimaliseren, stevig besparen op administratieve kosten, en de verkoop verhogen. Het platform biedt tal van geïntegreerde communicatiekanalen, en is naadloos gelinkt met verschillende interessante tools voor makelaars.

BrokerCloud

finance&invest.brussels

finance&invest.brussels is een naamloze vennootschap van openbaar nut. Wij faciliteren en vervolledigen de financieringsketen van Brusselse ondernemingen die meerwaarde genereren. We doen dit door concrete oplossingen voor te stellen die tegemoetkomen aan de financiële noden van ondernemers op beslissende momenten in hun bestaan. Oplossingen in de vorm van leningen, participaties of waarborgen.

PMV is een Vlaamse investeringsmaatschappij beloftevolle bedrijven financiert van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering. PMV biedt financiële oplossingen op maat aan alle ondernemers met een goed businessplan en een sterk managementteam door middel van kapitaal, leningen en waarborgen. PMV beschikt over een portfolio met 1,4 miljard euro in beheer. Voor meer informatie, zie www.pmv.eu

PMV

Wallonie Entreprendre

Wallonie Entreprendre financiert beloftevolle bedrijven via hun investeringsfonds. De focus van WE ligt ondermeer op “Digital & Deep tech”. Hun netwerk van experten helpen je om een financiële oplossing op maat uit te werken specifiek voor de noden van je onderneming en je product. Dit kan via leningen, waarborgen of participaties. WE beschikt over een portfolio van 4,1 miljard euro in beheer.

Al meer dan 30 jaar is Trends-Tendances hét leidende financieel-economische magazine in België. Met spraakmakende economische analyses, objectieve en relevante verslaggeving …

Trends