De Vivium Digital Awards zijn een initiatief van Vivium


Vivium gelooft in deze digitale tijden voluit in de rol van de makelaar als belangrijkste motor in de verzekeringswereld. Deze specialist heeft een meerwaarde en blijft het sterkste distributiekanaal in onze sector.

Opdat makelaars hun rol ten volle kunnen blijven vervullen, wil Vivium hen helpen digitaliseren, om de efficiëntie in hun kantoor en de tevredenheid van hun klanten verder te verhogen.

Daarom lanceren we de Vivium Digital Awards met de enthousiaste ondersteuning van deze cruciale partijen :

Onze partners

Brocom

Brocom is een marketingplatform waarin makelaars, makelaarsfederaties en verzekeringsmaatschappijen samenwerken om de makelarij te promoten en te versterken voor een optimale dienstverlening aan de klanten.

FEPRABEL is de Belgische Federatie van de Franstalige verzekeringsmakelaars en financiële tussenpersonen in België. Het is haar taak  om de belangen van de beroepstak te verdedigen en om de kwaliteit en promotie van het distributiekanaal dat zij vertegenwoordigt te bewaken.

Feprabel

Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen

Als spreekbuis van de makelaardij, verdedigt de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen (FVF) de belangen van meer dan 1.600 Nederlandstalige verzekeringsmakelaars.  Zo groeide FVF uit tot een gerespecteerde speler in de verzekeringssector en daarbuiten..

PwC wil bijdragen aan het vertrouwen in de maatschappij en aan het oplossen van belangrijke problemen – dat is ons doel. PwC-firma’s vormen een netwerk van firma’s in 158 landen met meer dan 250.000 medewerkers die zich engageren tot het leveren van kwaliteit in audit-, fiscale en adviesdiensten.

PwC

Trends-Tendances

Al meer dan 30 jaar is Trends-Tendances hét leidende financieel-economische magazine in België. Met spraakmakende economische analyses, objectieve en relevante verslaggeving …

Vlerick Business School, dat is de meest toonaangevende instelling in haar soort. Hier worden uitstekende bedrijfsleiders gevormd, met opleidingen van internationaal topniveau.

Vlerick Business School

Kanaal Z / Canal Z

Kanaal Z / Canal Z verstrekken onafgebroken nieuws over bedrijven, economie en financiën: 24 uur op 24 uur kostbare informatie voor uw business of uw beleggingen.