The place to be

Op woensdag 29 maart verzamelen we met z’n allen in Brussels Gate (Groot Bijgaarden) en brengen we makelaars én insurtechs samen met een serieuze uitdaging. De Vivium Digital Awards editie 2023 staat namelijk 100% in het teken van thema’s die makelaars écht aan het hart liggen en waarop insurtechs een passend antwoord willen bieden.

Met boeiende sprekers uit de sector en daarbuiten, panelgesprekken en interactieve workshops gaan we voor een grondige reality check!

Iedereen aan het woord

Makelaars hebben in de tijden van razendsnelle digitalisering en dagelijks veranderende uitdagingen vooral praktische oplossingen en sterke partnerships nodig.

Op 29 maart onthullen we verschillende podia en zalen waar we u als makelaar dichter bij de insurtechs en hun oplossingen brengen. U krijgt er waardevolle info via keynote speakers en panelgesprekken, workshops en one-on-one sessies. We brengen iedereen samen en laten iedereen aan het woord.

Kennis én keuzes maken

De Vivium Digital Awards blijft dan ook een unieke ontmoetingsplek waar makelaars en insurtechs elkaar leren kennen.

Dit jaar kunt u als makelaar ook uw eigen programma samenstellen. U bepaalt zelf welk thema u wil volgen, welk panelgesprek u het meest aanspreekt en aan welke insurtech u nog wat vragen wil stellen. Zo brengen we u op 29 maart opnieuw een stap dichter bij de realiteit van morgen.

Ontdek het programma en schrijf u in!

Slaapt u nog ‘s nachts of moet u vandaag écht 24/7 bereikbaar en beschikbaar zijn als makelaar? En hoe zorgt u ervoor dat u niet overspoeld wordt door te veel informatie op moment van schade? Vermoordt de wetgever het leven? Is multitarificatie nu een vloek of net een zegen? En hoe implementeert u nu best een nieuwe digitale toepassing?

Op deze vierde editie van de Vivium Digital Awards kan u kiezen uit een hele reeks panelgesprekken, plenaire sessies en workshops waarin we telkens één specifiek thema aansnijden en dieper ingaan op de impact voor u als makelaar. Ontdek hier het volledige programma en schrijf u in want deze unieke dag mag u écht niet missen!