Welke insurtechs maken het verschil?

Op woensdag 29 maart maken we bekend welke digitale oplossingen dit jaar voldoen aan de kwaliteitseisen van de Vivium Digital Awards en bekroond worden met het ‘Elite’-label 2023.

We kijken uiteraard ook naar de toekomst met de digitale ‘Promising’ tools die zich volop klaarstomen om de Belgische markt te betreden of te veroveren.

Een podium voor uw tool

De registratieperiode voor insurtechs is afgesloten en de jury is volop bezig met het screenen van alle ingediende dossiers. Op woensdag 29 maart krijgen alle Elite-spelers tijdens het event meerdere mogelijkheden om te connecteren met de Belgische makelaar, hun best practices toe te lichten en hun digitale tools uitvoerig te demonstreren.

We voorzien een pak interactie zoals panelgesprekken, workshops en diverse mogelijkheden voor één-op-één gesprekken.

Wie wint de Prijs van de Makelaar?

Naar goede gewoonte bepaalt de jury ook een shortlist van innovatieve digitale tools die kans maken om de Prijs van de Makelaar te winnen. De genomineerde insurtechs kunnen rekenen op de nodige ‘buzz’ om hun aanbod kenbaar te maken en de stem van de makelaar te winnen. Het zijn nog steeds de makelaars die de winnaar kiezen!

Vanaf 6 maart kunnen makelaars stemmen en traditiegetrouw sluiten we de Vivium Digital Awards af met de bekendmaking van de winnaar. Dan weten we eindelijk wie de Prijs van de Makelaar 2023 in de wacht sleept!

“We merken dat de professionaliteit van de insurtechs elk jaar verhoogt. De Vivium Digital Awards is een unieke gelegenheid om kennis te maken met wat zij in de praktijk aanbieden.”

Steve Goossens,
Directeur Digital & Data Office Vivium.