Kanaal Z besteedde de voorbije weken veel aandacht aan de genomineerden van de Vivium Digital Awards. Twee weken lang kwamen ze dagelijks aan bod op de zender in een korte minireportage.

Filmpjes Kanaal Z

Bekijk hieronder de filmpjes van Kanaal Z over de genomineerden. En vergeet niet te stemmen op uw favoriet. Dat kan nog tot en met 8 oktober om 10 uur via deze link. Wie de Publieksprijs wint, ontdekt u op 15 oktober.

groep grust

Dankzij de Vivium Digital Awards ontdekt de makelaar tal van nodige digitale oplossingen, aldus Patrick Cauwert, CEO van Feprabel. Zoals de app van Group Grust, die adviserende verkoop digitaliseert.

Keypoint

Kortere cycli, kortere responstijden, meer info in realtime, voor tevreden klanten: daaronder zetten Vivium en haar partners de schouders, aldus Steve Goossens, Chief Digital Officer bij Vivium. Met het platform van Keypoint vallen schadegevallen binnen de brandverzekering digitaal end-to-end af te handelen.

My Faro

De verzekeringssector kent veel digitale initiatieven, waaronder Vivium en haar partners de schouders willen zetten. Zoals MyFaro, een tool waarmee de makelaar een beter beeld krijgt van het vermogen van zijn klant, voor beter advies.

Harmoney

De Vivium Digital Awards brengen ook projecten aan het licht die nieuwe technologieën helpen integreren in het makelaarskantoor. Harmoney biedt een platform dat makelaars administratief ontzorgt.

Easyvest

De Vivium Digital Awards bieden een platform voor de digitalisering van de makelaar, vertelt Willem Standaert van Vlerick. Maar de makelaar blijft belangrijk, ook als een klant zelf online een levensverzekering afsluit via de tool van Easyvest.

Maslo

Ook in een digitale wereld heeft de makelaar meerwaarde voor zijn klanten, verklaart Kelly Schamphelaere, CEO van FVF. Met het platform Maslo kan de makelaar audits opvolgen en behoudt de klant het totaalbeeld van zijn risicobeheer.

Deecide

De makelaar moet op de digitale trein springen, vindt Kelly Schamphelaere, CEO van FVF. Met oplossingen zoals OpenBroker van Deecide, waarmee de makelaar het aanbod van meerdere verzekeraars tegelijk raadpleegt.

WeQan

Makelaars zoeken volop naar digitale toepassingen voor meer kantoorefficiëntie en een betere klantenbediening. Oplossingen zoals de software van WeQan, waarmee een makelaar zijn klanten gerichter kan benaderen.

Pluss++

Via de Vivium Digital Awards wil Vivium de makelaar informeren over de nieuwe mogelijkheden voor digitaliseren, vertelt Steve Goossens, Chief Digital Officer bij Vivium. Zoals PlusForce van Plus++, een digitale toepassing waarmee de makelaar proactief wordt.

Harukey

De makelaar moet digitaliseren, aldus Patrick Cauwert, CEO van Feprabel. Maar dan wel met digitale oplossingen afgestemd op zijn makelaarstaken. Zoals e-GOR van Harukey, een digitale butler voor levensverzekeringen.

WeGroup

Via de Vivium Digital Awards wil Vivium de makelaar informeren over de nieuwe mogelijkheden voor digitaliseren, vertelt Steve Goossens, Chief Digital Officer bij Vivium. Zoals Louise van WeGroup, die hem helpt om zijn klanten beter te leren kennen.

Meuleman

Dankzij de Vivium Digital Awards ontdekt de makelaar tal van nodige digitale oplossingen, aldus Patrick Cauwert, CEO van Feprabel. Zoals de Comfortplan-software van Wim Meuleman, die controleert of een klant zijn toekomstplannen kan waarmaken.