Fantastisch evenement in petto

Momenteel staat de tweede editie van de Vivium Digital Summit op 16 maart 2021 gepland. We zorgen voor een coronaproof evenement en lichten al een tipje van de sluier.

Om te beginnen, stellen we de digitale insurtech radars voor: het meest complete overzicht van digitale oplossingen voor de Belgische verzekeringsmakelaars. Daarmee vinden zij makkelijker dan ooit dé digitale oplossing voor hun specifieke noden. We bekronen per domein de leiders en gunnen hen een Vivium Digital Award.

Publieksprijs

Bovendien maken we tijdens de Summit feestelijk bekend wie de Publieksprijs van de Vivium Digital Awards mee naar huis mag nemen. Wie wint, dat bepalen de makelaars zelf. Zij kiezen een van de 12 insurtechs genomineerd door de jury, als de digitale oplossing die verzekeringen het meest begrijpbaar en toegankelijk maakt voor klanten.

Netwerken en boeiende sprekers

Daarnaast krijgt u uitgebreid de kans om coronaproof te netwerken met de digitaal of fysiek aanwezige insurtechs en makelaars. Bovendien nodigen we boeiende sprekers uit. Meer info over het programma volgt later.

Uzelf registreren voor de Summit is mogelijk vanaf 25 januari 2021. Maar schrijf u alvast in op onze nieuwsbrief. Zo mist u niets over de Vivium Digital Awards 2021.