De Vivium Digital Awards heeft als missie om alle betrokkenen bij de digitalisering van de makelaardij samen te brengen, óók buiten de jaarlijkse avond van de Awards. Met die missie in het achterhoofd organiseerden we op de avond van dinsdag 13 september 2022 een netwerkavond op een bijzondere locatie die innovatie evenzeer in het hart draagt: de tentoonstelling Space – The Human Quest in Antwerp Expo.

Tekenden present: zo’n 50 insurtech-professionals, de partners en juryleden van de Vivium Digital Awards, plus de belangrijkste betrokkenen bij Vivium zelf. Niemand minder dan de bezieler van deze expo, topondernemer Jürgen Ingels, leidde hen eigenhandig rond op deze spraakmakende én vermakelijke tentoonstelling. De aanwezigen vernamen onder andere dat Ingels reeds als kind een passie voor de ruimte had en dat hij origineel NASA-materiaal heeft kunnen aankopen. Dat materiaal was uiteraard ter plaatse onmiddellijk te bewonderen.

We besloten deze boeiende avond met het uitspreken van de ambitie van de Vivium Digital Awards: een voortzetting van de productieve samenwerking met alle partijen. We kijken er enorm naar uit om samen het nodige momentum voor digitalisering van de sector te blijven creëren!