Hoe blijft u als makelaar mee over de vele mogelijkheden van de vele digitale tools? Wat is essentieel als u zo’n tool in gebruik neemt? En met welke impact moet u daarbij rekening houden? Wie beter om het aan te vragen, dan een volop digitaliserende makelaar? Tijdens deze Digitalk spreken we met Gérald Beauduin van makelaarskantoor Maxel, dat deel uitmaakt van de makelaarsgroepering BE STRONGER.

Hoe digitaliseren binnen een makelaarsgroepering? Maxel getuigt!

Hoe organiseert de makelaar zich binnen een makelaarsgroepering om optimaal op de vele technologische ontwikkelingen te kunnen inspelen? Het heeft alles te maken met de krachten bundelen, samen de digitale markt monitoren. Maxel, lid van BE STRONGER, deelt zijn ervaringen.

Wat is dé sleutel tot succes als u digitale tools wilt implementeren?

Wat moet u absoluut doen, om digitale tools met succes in gebruik te kunnen nemen in uw makelaarskantoor? Gérald Beauduin van Maxel ziet alvast één cruciale to do, die de skills van uw medewerkers optimaal aanscherpt.

Bezint eer u begint, ook als u digitaliseert!

Digitale tools inzetten kan een belangrijke impact op uw klanten én medewerkers hebben, waar u het best vooraf rekening mee houdt. Welke invloed precies, dan? En hoe anticipeert u daarop?

Hoe volgt Maxel de digitale wereld op de voet?

Wat zijn dé aangewezen kanalen om op de hoogte te blijven van nieuwe digitale tools? Waar steekt Maxel zijn voelsprieten uit? Eén afspraak mag u volgens Gérald alvast niet missen …

Welk verhaal schrijft Maxel de komende jaren?

Wat wenst het makelaarskantoor de volgende jaren te realiseren, in deze volop digitaliserende wereld? Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller? Laat u inspireren door Gérald Beauduin van Maxel …

Meer info over Maxel via www.maxel.be.