Tijdens onze Vivium Digital Summit krijgt u niet alleen zicht op én inzicht in alle digitale oplossingen voor makelaars. Ook geven twee zeer succesvolle ondernemers u pakken praktische tips, om te digitaliseren en te ondernemen. Als keynotesprekers konden we immers Julie Foulon en Jürgen Ingels strikken.

Deze topondernemers nemen het woord tijdens het eerste deel van onze online Vivium Digital Summit. Julie Foulon in het Frans, Jürgen Ingels in het Nederlands. Aan u de keuze wie u volgt, maar in beide gevallen krijgt u heel wat praktisch advies. Wie zijn beiden precies, en waarover zullen ze het hebben? Een tip van de sluier.

Julie Foulon: ga aan de slag, stap voor stap, met de juiste digitale tools

Julie Foulon, energieke entrepreneur pur sang en community leader, onderneemt al meer dan tien jaar in de nieuwste technologische domeinen. Daarbij werkt ze vanuit een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Foulons kernboodschap? Online aanwezigheid gaat niet louter over een website of Facebookpagina hebben. Als makelaar moet u uw digitale activiteiten in een ecosysteem inpassen. U biedt bijvoorbeeld eerst een product op uw site aan, wordt vervolgens gevonden via Google, informeert uw klant dan via mail, en komt zo uiteindelijk tot een verkoopgesprek.

Tijdens haar keynote geeft Julie Foulon u zeer praktische tips en tools mee, waarmee u zo’n ecosysteem zelf vlot opzet. Gewoon door te proberen, want proberen wérkt. En zonder dat het meteen perfect hoeft te zijn. Zolang u maar stapje voor stapje vooruitgaat.

De onderneemster put daarvoor uit haar ervaring met projecten zoals MolenGeek en GIRLEEK, waarmee respectievelijk jongeren en vrouwen digitale vaardigheden aanleren, om sterker te staan, en Startup Vie: een onlineplatform dat innovatieve Belgische start-ups wil ondersteunen, om hun ondernemerskennis te delen.

Jürgen Ingels: heel wat concreet advies, om succesvol te ondernemen

Jürgen Ingels is bekend als internationaal succesvol ondernemer en investeerder achter Clear2Pay, SmartFin en SuperNova. Tijdens zijn keynote deelt de man zijn levensfilosofie en ondernemerstips met u.

Zo hecht Jürgen Ingels veel belang aan het lopen van de extra mile (door bijvoorbeeld zeer vaak de zaterdagvoormiddag te werken), aan focussen op uw talenten, aan parallel werken (zich simultaan in verschillende sectoren en bedrijven bewegen), en altijd blijven leren, zorg dragen voor uzelf om productief te zijn …

Tegelijk overloopt hij de eigenschappen van een ondernemer, zoals passie, doorzettingsvermogen, nieuwsgierigheid, dadendrang en de eeuwige rebel blijven. Daarnaast heeft hij het over verkoopstrategie, over dé superfactor timing, over hoe ondernemen trial-and-error is, over goed communiceren met uw medewerkers … Bovendien krijgt u tips voor kapitaalverhogingen (ook zonder dilutie) en fusies en overnames. En dan zijn er nog enkele zaken, die Jürgen Ingels als boerenverstand beschouwt, en die u ook zelf vanaf morgen kan inzetten als ondernemer.

Dit mag u niet missen!

U leest het: alleen al deze twee keynotesprekers maken de Vivium Digital Summit op 16 maart een niet te missen namiddag! Ze zijn beiden simultaan te zien, enkel online, op 16 maart om 15u. Bekijk het programma van de Summit.

En dan hebben we het nog niet gehad over de onthulling van de Radars met alle digitale oplossingen voor makelaars, de uitreiking van de Vivium Digital Awards en de Prijs van de Makelaar … Kortom, inschrijven is een must.

Schrijf u nu in voor de Summit door uw profiel aan te maken. Uw profiel is uw toegangsticket!