Wim Meuleman bundelde zijn 35 jaar ervaring als enthousiast verzekeringsmakelaar en financieel adviseur in unieke software op maat van klant en verzekeringsmakelaar. Comfortplan focust op het creëren van financiële rust en stelt de klant in staat om plannen te maken en doelen te stellen waar de makelaar mee aan de slag kan.

Een comfortabel plan

Ook al sparen, beleggen en lenen we met z’n allen, het ontbreekt mensen vaak aan een plan, stelt Wim Meuleman. Met Comfortplan wil hij hierop een antwoord bieden en mensen tonen wat hun inspanningen zullen opbrengen. De Comfortplan-software rekent de toekomstige financiële behoeftes van een klant uit én controleert of de huidige spaar-, beleggings- en verzekeringsinspanningen die verwachtingen ook kunnen inlossen.

Een grote betrokkenheid

Vanuit de dromen en doelen van de klant biedt Comfortplan een duidelijk plan waar de makelaar efficiënt mee aan de slag kan. De klant kan zelf zijn toekomstplannen uittekenen en de makelaar kan er vanuit die berekende data op inspelen. Het stimuleert de betrokkenheid en zorgt voor een actievere opvolging. Het einddoel is het creëren van financiële rust, wat ook resulteert in de gemoedsrust waar mensen naar op zoek zijn.

Comfortplan berekent wat u met uw vermogen over 20, 30 tot zelfs 40 jaar nog zal kunnen realiseren. We tonen of die droomreis naar Australië wel kan op basis van de huidige inspanningen. – Wim Meuleman (oprichter Comfortplan)

Naast eigen functionaliteiten kan de software ook gecombineerd worden met externe informatiebronnen, wat een substantiële tijdsbesparing oplevert. Er komt meer tijd vrij voor persoonlijk overleg tussen klant en makelaar waardoor dromen meer kansen krijgen.

Voor meer info
www.comfortplan.be