Om het met een understatement te stellen: wat een jaar is 2020 geweest. Niemand had kunnen vermoeden dat het nieuwe decennium op deze manier zou aanvangen. We beëindigden het jaar in schoonheid, met een belofte waarop u kunt rekenen, in 2021.

2020 zal met stip in de geschiedenisboekjes komen te staan, zoveel is zeker. Als het jaar waarin een virus onze manier van leven en werken grondig veranderde. Niets was nog evident, alles moest anders: winkelen, vrienden ontmoeten, werken … Tegelijk was dit het jaar waarin mensen toonden hoe veerkrachtig ze kunnen zijn. Zowel in de strijd tegen corona, als professioneel, om klanten te kunnen blijven helpen.

Want velen trokken ten volle de kaart van digitalisering. Ook tal van verzekeringsmakelaars. In 2019 was digitaliseren al een must, maar in 2020 was het dé manier om uw activiteit te blijven uitvoeren, voor tevreden klanten, in alle efficiëntie en veiligheid.

Vandaar onze belofte voor u, in 2021!

Weet dat we u als verzekeringsmakelaar of insurtech ook in 2021 volop blijven ondersteunen bij het digitaliseren. Daarvoor stelt onze jury de komende weken zorgvuldig de Radars samen: handige overzichten van digitale oplossingen, voor vier werkdomeinen, waarmee makelaars in één oogopslag dé digitale innovatie of tool voor hun noden vinden.

Dat dit initiatief van de Vivium Digital Awards zeer relevant is, dat maakte 2020 op zich al duidelijk: digitaliseren is het nieuwe normaal. Tegelijk bleek nogmaals dat er heel wat digitale oplossingen voor makelaars bestaan, toen we onlangs de periode afsloten waarin u kon deelnemen om op onze Radars te komen te staan. Zo veel kwalitatieve inzendingen!

We kunnen niet wachten om de Radars te onthullen én digitale oplossingen te bekronen met een Vivium Digital Award en de Publieksprijs, tijdens de Summit op 16 maart 2021.

Lees nu al meer over de Radars