Autoverzekeringen zijn een ‘must’ voor de meeste makelaars. De markt is erg dynamisch en mensen wisselen veel vaker van verzekering dan vroeger. Voor makelaars kan deze situatie een opportuniteit zijn maar tegelijk dreigen hier aanzienlijke extra administratieve lasten.

Om uw klant of prospect het beste Auto-aanbod te bieden, vergelijkt u aanbiedingen van verschillende verzekeraars, in verschillende tools. Vervolgens moet u uw aanbeveling duidelijk formuleren naar de klant, mét de juiste documenten. Dankzij de digitalisering en centralisatie van processen kunt u nu alle kansen benutten zonder extra administratieve last.

Antoine de Beys (OpenBroker) en Filip Serbruyns (NextMove) laten zien hoe digitale tools kunnen helpen.

Vraag en antwoord

Bekijk hier de antwoorden van onze experts op de vragen gesteld tijdens het webinar.

Programma

Tijdens dit webinar ontdekt u hoe digitalisering u kan helpen met de verschillende aspecten van het verkoopproces van autoverzekeringen:

  • Vergelijken: de taak van de makelaar
  • Een uniek hulpmiddel voor uw tarificaties
  • En wat als… de verzekerde zelf zijn aanvraag zou kunnen doen?
  • Niet te vergeten: wettelijke verplichtingen
  • Veel tijd voor uw vragen, opmerkingen of suggesties aan Antoine De Beys (OpenBroker) en Filip Serbruyns (NextMove)

Sprekers

Antoine de Beys

Antoine de Beys

OpenBroker

Antoine De Beys heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringswereld. En in 2017 richtte hij DeeCide SA op, een start-up gespecialiseerd in het vormen van een verzekeringsplatform dat OpenBroker op de markt bracht. Tot op vandaag heeft OpenBroker al meer dan 450 makelaarskantoren aangetrokken en is OpenBroker verbonden met een tiental verzekeringsmaatschappijen.

Filip Serbruyns

Filip Serbruyns

NextMove

Filip Serbruyns heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verzekeringswereld en is zaakvoerder van Nextmove, een bedrijf gespecialiseerd in e-businesstrajecten en digitale oplossingen voor makelaarskantoren.

Steven Maris

Steven Maris

Vivium

Steven Maris is al meer dan 20 jaar Account Manager bij Vivium.