Binnen iets minder dan 24 uur kunnen alle makelaars een grote stap vooruit zetten in hun digitalisering, ook u. En dat op slechts enkele uurtjes tijd. Hoe, precies? Door deel te nemen aan de online Vivium Digital Summit, op 16 maart 2021. Op welke manieren geeft deze conferentie u een onmisbare boost, om te digitaliseren?

1. Ontdek in één oogopslag alle digitale oplossingen

Als u aan de online Vivium Digital Summit deelneemt, krijgt u in één klap zicht op alle relevante digitale oplossingen voor makelaars, in kaart gebracht op drie Radars, per vakgebied: Leven, niet-Leven en klantinteractie. Elke oplossing werd er na grondige analyse op gepositioneerd, volgens de productkenmerken én bedrijfszekerheid van de insurtech.

2. Verdiep u meteen in interessante tools

Ziet u een digitale tool of innovatie op de Radars, die u geknipt lijkt voor uw makelaarskantoor? Dan kan u diezelfde namiddag nog met de betrokken insurtech spreken, op een digitaal platform. Of leg vooraf afspraken met deelnemende IT-bedrijven, BMS-leveranciers enzovoort vast.

Ook ontdekt u meer over de digitale oplossingen door online te zappen tussen drie kanalen, die elk dieper ingaan op de tools van een welbepaalde Radar. Of u bezoekt de virtuele stands van de deelnemende insurtechs, om u verder in hun tools te verdiepen.

3. Krijg véél inspiratie van deze bijzondere ondernemers

In het Nederlands komt Jürgen Ingels aan het woord. Clear2Pay, SmartFin, Supernova: Jürgen Ingels heeft zich al meerdere malen als ondernemer én investeerder bewezen. Tijdens zijn keynote gaat de man onder meer dieper in op zijn filosofie en principes als ondernemend mens, en deelt hij met u de inzichten die hij de voorbije jaren vergaarde.

Anderzijds krijgt u in het Frans het enthousiaste relaas van Julie Foulon, community leader en oprichtster van onder meer Startup Vie, MolenGeek en Girleek. Een technologische entrepreneur met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zij geeft vanuit haar ervaring mee hoe u heel concreet en praktisch concrete digitale stappen kan zetten.

4. Uniek: Volg het hele evenement multiscreen!

Na de keynotesprekers kan u de hele Vivium Digital Summit ook op Kanaal Z volgen! Terwijl u uw smartphone, tablet of laptop bij de hand houdt, om mee te kunnen chatten met alle aanwezigen, om videogesprekken te voeren met bijvoorbeeld insurtechs, om hun virtuele stands te bezoeken … Een uiterst interactief evenement, op tv én het internet.

5. Kom te weten wie er Leader is, en wie de Prijs van de Makelaar wint, natuurlijk!

Last but not least bent u er uiteraard ook virtueel bij, om te weten wie er als Leader op de Radars uit de bus komt, en dus een Vivium Digital Award mee naar huis neemt. Daarnaast reiken we de Prijs van de Makelaar uit aan die insurtech die volgens de makelaars zelf verzekeringen het meest begrijpelijk en toegankelijk maakt voor de eindklant.

Waar wacht u dus nog op?

Blokkeer de namiddag van 16 maart 2021, schrijf u in voor de Vivium Digital Summit, en krijg op enkele uurtjes tijd een enorme boost: alles wat u moet weten om een grote digitale stap voorwaarts te zetten. Samen met honderden andere makelaars en insurtechs.

Registreer u door uw profiel aan te maken. Uw profiel is uw toegangsticket, ook als u niet wilt netwerken.