Welke digitale oplossing maakt verzekeringen het meest begrijpelijk en toegankelijk voor de klant, en verdient dus onze Prijs van de Makelaar te winnen? Dat kan u als makelaar zelf beslissen, door vanaf nu online op uw favoriet te stemmen.

Verzekeringen begrijpen en er toegang toe hebben: dat is vandaag des te belangrijker. Vele klanten van makelaars zitten anno 2021 immers met vragen over hun verzekeringssituatie. Daarmee willen ze bij u, hun makelaar, aankloppen. Maar kan dat wel, in deze tijden van social distancing? Zeker, met de juiste digitale tools en innovaties.

De digitale oplossing die verzekeringen het meest begrijpelijk en toegankelijk maakt voor uw klanten, die willen we bekronen met de Prijs van de Makelaar, tijdens de Vivium Digital Summit op 16 maart 2021.

Fantastische prijs voor het helderste inzicht

Uit de meer dan 40 digitale oplossingen die deelnemen aan de Vivium Digital Awards, selecteerde onze jury van experten tien genomineerden, die volgen haar het meest kans maken om de Prijs van de Makelaar te winnen. Maar onze prijs heet niet toevallig zo. De uiteindelijke beslissing over wie hem wint ligt namelijk bij u, de makelaar zelf.

Vanaf 15 februari t.e.m. 4 maart 2021 kan u als makelaarskantoor online op die genomineerde digitale tool of innovatie stemmen, die volgens u het best aan de prijsvraag beantwoordt.

Wie zijn de gelukkige genomineerden?

De volgende vragen voor u als makelaar zijn natuurlijk: wie is er genomineerd? Wat houden hun oplossingen in? En hoe vergroten die het inzicht in en de toegang tot verzekeringen? Zodat u met kennis van zaken kan stemmen.

Een gouden tip: kijk deze week van 15 februari zeker naar Kanaal Z. Daarop ontdekt u de tien genomineerden, tijdens videoreportages over elk van hen. Of bezoek nu al onze overzichtspagina en leer meer over elke genomineerde oplossing. Vanaf 22 februari kan u ook alle Kanaal Z-video’s via die weg (her)bekijken.

Breng tijdig uw stem uit!

Hebt u uw keuze gemaakt, uit eigen ervaring met de gekozen tool of innovatie of nadat u zich in een genomineerde oplossing verdiepte? Breng dan vandaag nog uw stem uit, of ten laatste op 4 maart 2021!

Ontdek alle genomineerden