Thema: de toekomst van de makelaar

Tijdens de coronacrisis kwam de digitale transformatie in een hogere versnelling. Klanten willen snelheid, gemak en oplossingen op maat. Technologie kan helpen om klanten ook in hun verzekeringsbehoeften beter te ondersteunen. Hoe kijken verzekeringsprofessionals en makelaars hiernaar?

Op woensdag 2 september delen verschillende specialisten hun visie over de toekomst van de verzekeringsmakelaar in het digitaliserende verzekeringslandschap. Vivium is gastheer voor deze Insurtech Belgium Meetup. En ook jij kan erbij zijn.

Wie komt aan het woord?

  • 17:00 – Welkom door Patricia Boydens, Vice-President Fintech Belgium en Michel Lüttgens, lid van het directiecomité van de P&V Groep
  • 17:20 – Kelly Schamphelaere, CEO van de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen (FVF), bespreekt de toekomstige ontwikkelingen van de FVF
  • 17:30 – David De Cock, voorzitter van de FVF-commissie Digital & Standardisation, gaat in op de vraag: hoe kan digitalisering verzekeraars, makelaars en klanten dichter bij elkaar brengen?
  • 17:40 – Pitch door Raphael Wouters van de insurtech Hublio
  • 17:50 – Q&A

Volg de sessie digitaal mee

De sprekers geven hun presentatie in de P&V-toren voor een beperkt publiek. De meeste geïnteresseerden volgen de sessie digitaal. Ook jij kan dat doen. De sessie wordt live uitgezonden op 2 september vanaf 17 uur en verloopt in het Engels.

Bestel je Digital Ticket gratis op deze website.